Doelstellingen

Via haar acties en contacten streeft Club Prosper Montagné de volgende doelstellingen na:

 

Talent stimuleren

Onze gastronomie scheert hoge toppen, vooral dank zij de kwaliteit van de mensen. Wij hebben dus ononderbroken behoefte aan talent, vakmanschap en ambitie. Talent ontdekken en via opleiding tot ontplooiing laten komen is voor onze sector een grote uitdaging. Via onze wedstrijden willen wij dan ook de besten stimuleren en hen de kans bieden om op de voorgrond te treden.

 

De Belgische gastronomie verdedigen en promoten

Ons land kan bogen op een stevig gewortelde culinaire cultuur. Ze zit in onze genen. Wij willen ertoe bijdragen om onze gastronomische rijkdom veilig te stellen en om tegelijkertijd vernieuwingen alle kansen te geven. Traditie en vernieuwing moeten bij ons hand in hand gaan.

 

Producten van eigen bodem promoten

Wij mogen fier zijn op de voedingsproducten die hier bij ons worden voortgebracht. Op onze markten wordt topkwaliteit aangeboden. Sommige van deze producten, denken wij maar aan bier en chocolade, genieten zelfs wereldfaam. Onze topgastronomie zet deze rijkdom in de etalage en speelt een belangrijke rol bij het valoriseren van zowel de kwaliteit van de waren als de inspanningen van de producenten. Club Prosper Montagné wil het gebruik van eigen kwaliteitsproducten dan ook blijvend ondersteunen. 

                                               ©1952-2016 • Club Prosper Montagné

Comments